Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1531853

Sv: Rögle Bandyklubb - Brynäs, 30 okt 2012

arnio:Vad spelar det för roll hur många mål vi gör när vi bjuder på mål. Ta Löfs insats igått vid ett mål, ta Gundersons vid ett annat.

Det är hönsgård i egen zon och har så varit unde en lång period. Även de matcher vi har vunnit så har detta varit ett poblem. Inte jämt och ständig men det har varit är många misstag från våra backar.

De talas det om otur och liknande. Det är bullshit. Sundlöv har misslyckats att ersätta Andersén och Ekholm så enkelt är det.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle Bandyklubb - Brynäs, 30 okt 2012
Slajsarn: det må vara kris, katastrof, misslyckande, floppende Cody, visset Löf, avsaknad av målskyttar och bristande kompetens hos tränare och sportchef men inget blir ju bättre av att vi sitter och gnäller. Vi kan kräva att spelare värvas, sparkas, lånas ut och vi kan fylla forumet med laguppställningar och drömvärvningar men det gör ju ingen som helst skillnad. Bättre att chilla och följa Brynäs som de åskådare vi är och helt enkelt se hur det går :-)

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Rögle Bandyklubb - Brynäs, 30 okt 2012
Slajsarn:

Verkar väl inte så troligt att Rahm kommer ta över som förstamålvakt inom någon överskådlig framtid heller. Ja en del här på HS är ju varit stensäkra på att så ska bli fallet nu under hösten.

Rahm är ganska duktig på att stå ivägen för skotten, men släpper på tok för mycket returer rakt ut. Detta bidrar till en viss osäkerhet och förvirring i egen zon.
Kommentera