Brynäs IF

713994 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1531873

Sv: Rögle Bandyklubb - Brynäs, 30 okt 2012
dreamland:

Självklart är det som du skriver. Det är inte så att jag redan nu utesluter Rahm som en blivande förstamålvakt. Tror dock att det kan ta längre tid för Rahm att bli en stabil elitseriemålvakt än vad vissa viljat göra gällande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle Bandyklubb - Brynäs, 30 okt 2012
Johan Norrström: Rahm har fått en otacksam start i Brynäs, mest pga att Honken storspelat. Trodde ärligt talat att Honken skulle svikta en aning men han har bevisat motsatsen så det är bara att kapitulera och lyfta på hatten.
Tyvärr så har Rahm dessutom i framförallt 2 matcher tvingats stå bakom ett osedvanligt blekt uteförsvar, tänker på matchen igår och SAIK borta, där han stred tappert men inte hade mkt hjälp av uteförsvaret.
Nu vet jag att det finns en mupp som kommer att hävda att det är Rahm som gjort försvaret osäkert och visst kan det ligga ngt i det, men det är knappast hela sanningen.
Tror inte på att ett lag ena dan kan spela bländande försvarsspel för att med Rahm i kassen nästa dag, totalt falla igenom.
Som du är inne på: kan ta lite tid för Rahm att bli en stabil förstemålvakt men han får fan i mej jobba för det om Honken fortsätter som han gjort.
Ingen roligt sits för Rahm att hamna i men jag är rätt säker på att trägen vinner i det här fallet.
Kommentera