Brynäs IF

713998 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1531926

Sv: Rögle Bandyklubb - Brynäs, 30 okt 2012
Johan Norrström: Håller med i det du skriver. Att ersätta både Ekholm och Andersén rakt av och dessutom med två likvärdiga backar hade förstås varit det ultimata, men samtidigt kan man förstå tankegången hos Sundlöv, framförallt när det gäller LJ. Det hade varit ett ännu större tjänstefel än det Rossa pekar på om man aldrig gett honom en ärlig chans efter sin långtidsskada, eftersom han trots allt har hög kapacitet när han får vara frisk, vilket han också visat.
Det är ju ett pussel som måste sättas ihop där förhoppningar ställs på att nya egna talanger samt värvningar utifrån ska räcka.
Om jag ska vara ärlig så känns det ändå som att man borde ha prioriterat en stark och defensiv back i första hand, ex en ersättare till Andersén.
Och sen utgått ifrån den värvningen, med förhoppningen att framförallt LJ skulle komma tillbaka i gott slag, en förhoppning som ändå låter klok och vettig ur en realistisk synvinkel sas.
Kan också vara som du är inne på: hur såg marknaden ut vad gäller lediga landslagsbackar, hur mkt kostar dom och hur såg konkurrensen från andra lag ut?
Mkt som ska stämma när en sportchef sitter där med pusslet framför sig och har flera faktorer att ta hänsyn till.
Om det vore så enkelt som många läktarcoacher tror, så hade vi sannolikt haft en sån på Sundlövs post...   :-)
Kommentera