Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1537020

Sv: Skeppa Lauritzen

foppa78:

Tveksamt ingripande av Rahm och kass markering, där hade fan t o m jag gjort mål.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skeppa Lauritzen

Som inlägget heter... Skeppa Lauritzen, tycker han får oförtjänt mycket skit. Skit ska han ha, helt klart, men han är ju inte ensam direkt att spela som en säck potatis nu. Det laget saknar är någon som kan ställa sig upp i omklädningsrummet och säga åt/befalla/kräva att nu jävlar gör vi si eller så, det här ska vi vända. Det verkar inte finnas nån sån typ iår, ingen Sjödda, Dacke eller Stigge Salming (fan om hans spelartyp kunde finnas i Brynäs nu...) TJ kan inte göra så mycket mer med det här materialet och således inte JL eller GP heller, för att inte tala om Peckas omöjliga uppgift att försöka ta tillbaka en målvakt som haft matchsemester i två år på typ två månader. Är ju för fan Mission:Impossible riktigt dä!

Största skopan skit tycker jag de ansvariga för värvningarna ska ha. Redan innan säsongen var laget oerhört mycket försvagat från ett ifjol överpresterande lag som glädjande nog tog SM-guld! Men att tro att det guldet ska sitta i väggarna och medvetet försvaga laget och sen hoppas på att 5-6 spelare ska ta Silfverberg-kliv för att ens närma sig fjolårets upplaga i kvalitét är ju bara förbannat naivt!

Svedberg och Silfverberg klev upp och blev hjältar ifjol, vilka av Rahm, Berglind, Djoos, Löf eller Molin ska göra det klivet iår?! Ja, än har då ingen visat nåt tecken på nåt kliv!!

Kommentera