Brynäs IF

715239 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1537434

Sv: Luleå Hockey-Brynäs IF den 24/11-12
SH: Lätt att vara efterklok. Att ersätta 4 landslagsspelare med nåt likvärdigt kostar massor och kanske inte ens är möjligt med tanke på tillgång och vilka som vill hit.
Det blir alltid en kompromiss i dom lägena och när ersättarna dessutom blir skadade alt får ledgångsreumatism, klart att sånt sätter sina spår i vilket lag som helst.
Nu har våra yngre backar fått dra ett tyngre lass än vad dom säkert räknat med, men har ändå gjort det bra.
Kommer att vara nyttigt för dom inför nästa säsong, om inte annat.
Försvarsspelet handlar dock om att ALLA deltar över hela banan, och vi har tillräckligt med bra och rutinerade forwards som ska kunna ta tag i det här och får rätsida på skutan.
Tror ex att en spelare som Hansen är enormt viktig i det här läget, för att nu nämna nåt konkret och specifikt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey-Brynäs IF den 24/11-12
Huge: Jo klart hela laget är inblandat i försvarsspelet men då kan man ju undra om man släppt för mycket på den biten då. Att man då kanske inte kan spela riktig på samma sätt med ganska stora risker i passningsspelet och "ligga lite på rulle" utan gå tillbaka till lite "rulla-i-hörnen" bara för att hitta tillbaka till grunderna. Har man tappat Ekholm och Andersén (+ Carlsson... +Persson... +Jonsson....) kanske man även bör anpassa spelet efter att backarna behöver en annan typ av hjälp den här säsongen. Kollar man på hur Ekholm och Jonsson (när han varit bra...) spelat har dom ofta på "egen hand" kunnat transportera pucken över hela banan men någon sådan finns inte nu. 
Kommentera

Sv: Luleå Hockey-Brynäs IF den 24/11-12
Saknar Andersén, fantastisk duktig back som lyft BIFs defensiv senaste åren.... =( 

Till kommande match vill jag se att laget skiter i att göra mål och går in för att hålla nollan, målen kommer i kontringar/pp... Fokus ska ligga på att hålla tätt och skjuta bort, så man får tänka på annat än att prestera framåt.

ELLER så sätter man in en juniorkedja i fjärdelinen, Typ
Axman - Lindgren - Larsson. Kan både färjestad och SAIK ha en fjärdelina med ungtuppar som dessutom gör det RIKTIGT bra borde väl sveriges bästa plantskola kunna ha en fjärdelina med egna talanger?? Lindgren var otroligt bra senast han fick chansen i A-laget, Axman har gjort en del poäng i både valbo och J20, värt att testa?
Kommentera