Brynäs IF

715184 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1537436

Sv: Luleå Hockey-Brynäs IF den 24/11-12
Saknar Andersén, fantastisk duktig back som lyft BIFs defensiv senaste åren.... =( 

Till kommande match vill jag se att laget skiter i att göra mål och går in för att hålla nollan, målen kommer i kontringar/pp... Fokus ska ligga på att hålla tätt och skjuta bort, så man får tänka på annat än att prestera framåt.

ELLER så sätter man in en juniorkedja i fjärdelinen, Typ
Axman - Lindgren - Larsson. Kan både färjestad och SAIK ha en fjärdelina med ungtuppar som dessutom gör det RIKTIGT bra borde väl sveriges bästa plantskola kunna ha en fjärdelina med egna talanger?? Lindgren var otroligt bra senast han fick chansen i A-laget, Axman har gjort en del poäng i både valbo och J20, värt att testa?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey-Brynäs IF den 24/11-12
HappyX3: Jag skulle gärna se att någon annan J20-spelare fick chansen istället för Emil Molin, som ju har visat att han inte håller i Elitserien än, men lösningen är knappast att ta in fler juniorer. Det behövs snarare stabila pjäser, s.k "stabila yrkesmän". En spelare som Mads Hansen saknas i dagsläget, för att inte tala om de skadade backarna. Men Brynäs ledning har ju en unik möjlighet att värva världsklasspelare...

Förresten, någon som har en bra videolänk till Lavanders tackling så att man kan se den igen? Jag uppfattade inte heller den som extremt ful i jämförelse med en del andra tacklingar som delas ut i elitserien.

Redigerad kommentar

Kommentera