Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1537594

Sv: Luleå Hockey-Brynäs IF den 24/11-12

Kanske sticker ut hakan här, men på ett sätt kanske 8-1 i röven var det bästa som kunde hända med tanke på resultaten de senaste 12-13 omgångarna. Ibland kan det behövas en rejäl näsbränna/bottennapp för att alla i och runt laget ska få upp ögonen.

Nu gäller det att ta sig samman som grupp och verkligen bestämma sig för att kriga nåt så in i helvete. Tillbaks till grunderna och en jävla inställning, så vänder detta!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey-Brynäs IF den 24/11-12

Stratan:

Har funderat en del på hur det blivit såhär, hur allvarligt är det? 

Det görs alldeles för få mål...... ändå tycker jag att forwards som värvats såg ganska bra ut, på papperet. Lägg till Elias o Emil plus nån mer från J-20 så är det en skaplig samling anfallare.

Rahm som komplement till Honken har det diskuterats friskt..... så klart ett oskrivet kort efter den långa avstängningen, en chansning helt enkelt. Frågan är ju hur mycket hjälp han fått? En backtrupp som redan i somras ansågs tunn och orutinerad drabbades av en radda motgångar. Man kan alltid önska sig förstärkning när nån blir skadad, korttidsvärvningar kanske, men då får det ju finnas nåt värt att satsa pengar på, och som dessutom vill komma till oss.

Kanske är det som andra redan spekulerat i...... flera av våra spelare låg på operationsbordet i somras, inte nån optimal förberedelse så klart. 

Men vad är den rätta medicinen för fortsättningen? Sitta still i båten eller vända upponer på allting?........ En spännande uppgift som nog kräver BÅDE is i magen och handlingskraft.

Vet inte hur mycket det slitit på våra backar med de långa istiderna vissa har tvingats till, men nån förändring bör det nog bli...... jag tror att det skulle va klokt att lägga en bra slant på en klassback i det läget vi hamnat i.

MEN, vi har trots allt samlat in en del poäng.... ligger fortfarande på slutspelsplats..... skall väl inte förlora resten av matcherna? 

Men som du säger Stratan.... det kanske var bra med en rejäl käftsmäll, kan ju inte finnas en enda spelare som tror att det finns nåt lätt sätt att ta sig ur den här enorma svackan. Utan tvekan en stor utmaning för TJ & co.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey-Brynäs IF den 24/11-12
Stratan: Det bästa som kunde hända vore ju om Brynäs spelade bra och tog 3-poängare... :)
Kommentera