Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1537699

Sv: Luleå Hockey-Brynäs IF den 24/11-12

Slajsarn: "Jag vill minas att du var upprörd på Haris i Modo när han smällde upp Gunderson i planket i slutsekunden av matchen. Men det kanske är andra reglersom gäller när det är en Brynäsare som tacklas."

Ja, jag tyckte att den var lika onödig som Lavanders.
Läser du inte vad jag skriver?
Jag talar om förståelse för Lavanders tackling i ett frustrerat läge.
Sen är jag iofs inte säker på att Haris tacking kom när dom blivit förnedradde på nåt sätt och kände sig frustrerade. Har för mig om att det handlade mer om nån hämnd för nåt som hänt tidigare under match, vilket inte var fallet med Lavander.
Om du nu vet varför det finns oskrivna regler så kan man ju undra varför den oskrivna regeln om att inte förnedra en motståndare som redan är slagen, verkar vara nåt du missat?
Jag tycker dessutom att det tilltaget är värre än att spruta snö på målvakten eller skjuta efter efter avblåsning.
Kunde bara inte hitta nåt bättre som jämförelse.

"Men jag undrar hur du hade reagerat om det varit tvärt om. Du hade givetvis försvarat fistpumpen."

Fortsätt undra du, eller fråga Saida.
Eller så får du tro mig när jag talar om för dig att jag isf hade varit lika kritisk om en av våra spelare hade fistpumpat på samma sätt.
Begriper egentligen inte varför Fransson i stort sett skämmer ut sig genom att uppträda på det sättet, när man leder med 7-1.
Att skylla på nåt vad känns som ett rejält svepskäl, även om det säkert stämmer. Tror att Fransson ångrar sig så här i efterhand och skäms en aning.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey-Brynäs IF den 24/11-12

Huge:Jag tror inte att han bryr sig nämnvärt. Det han minns är hur de kört över de regerande svenska mästarna med 8-1. Resten tar han med en axelryckning.

"Begriper egentligen inte varför Fransson i stort sett skämmer ut sig genom att uppträda på det sättet, när man leder med 7-1"

Jag talar om förståelse för en spelare som haft det tufft hela säsongen som äntligen fick göra ett mål efter en hel del kritik. Visst, jag håller med om att det inte är snyggt gjort av Fransson. Men fullt förståeligt att han gör det. Han hade ju lovat att han skulle göra fistpumpen när han gjorde mål. och det gjorde han. Jag förstår hans lättnad blandat med den glädje över att ha krossat svenska mästarna inför sina fans. Jag tror inte att det var menat som ett hån utan som en "grej" precis som jag skrev innan. Att Brynäsarna tar det på ett annat sätt förstår jag med. 

Rätt intressant att du inte reagerar annorlunda på sånt som när minst lika besvikna skribenter här inne skriver saker i pur ilska och besvikelse. Nej, då kontrar du med dina tillmälen som Barnrumpor, gnällkärringar och gamnackar. 

Kommentera

Sv: Luleå Hockey-Brynäs IF den 24/11-12
Är det inte dags att vi Supportrar agerar lite nu? Vi bör fylla ståplats med "besvikna" banderoller till Brynäs ledning som vägrar ta in Bäckström. Något måste hända, innan vi spelar i samma division som Djurgården!

Redigerad kommentar

Kommentera