Brynäs IF

713380 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1537703

Sv: Luleå Hockey-Brynäs IF den 24/11-12

Huge:Jag tror inte att han bryr sig nämnvärt. Det han minns är hur de kört över de regerande svenska mästarna med 8-1. Resten tar han med en axelryckning.

"Begriper egentligen inte varför Fransson i stort sett skämmer ut sig genom att uppträda på det sättet, när man leder med 7-1"

Jag talar om förståelse för en spelare som haft det tufft hela säsongen som äntligen fick göra ett mål efter en hel del kritik. Visst, jag håller med om att det inte är snyggt gjort av Fransson. Men fullt förståeligt att han gör det. Han hade ju lovat att han skulle göra fistpumpen när han gjorde mål. och det gjorde han. Jag förstår hans lättnad blandat med den glädje över att ha krossat svenska mästarna inför sina fans. Jag tror inte att det var menat som ett hån utan som en "grej" precis som jag skrev innan. Att Brynäsarna tar det på ett annat sätt förstår jag med. 

Rätt intressant att du inte reagerar annorlunda på sånt som när minst lika besvikna skribenter här inne skriver saker i pur ilska och besvikelse. Nej, då kontrar du med dina tillmälen som Barnrumpor, gnällkärringar och gamnackar. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey-Brynäs IF den 24/11-12
Slajsarn: Det är väl trots allt en viss skillnad på att kritisera supportrar som kastar skit och hånar egna spelare, när man istället ska stötta när det går trögt och att kritisera en spelare som gör nåt överilat i frustration?
Supporterna huvuduppgift är ju att alltid stötta, speciellt i motgång.
Istf att kasta skit på och håna egna spelare när det går trögt.
DEN typen av reaktion kan jag inte förstå syftet med, kan däremot förstå Lavanders reaktion.
Kommentera