Brynäs IF

713768 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1541569

Sv: Brynäs - Timrå, UTEMATCHEN
Slajsarn: Ja, det var ju jävligt viktigt för sakfrågan vilken match det gällde, hörrudu.
Jag trodde att du avsåg hockeymatchen i Helsingfors där för övrigt din (och även min) vän sylf tyckte att uttrycket var roligt och fyndigt.
Så det verkar finnas "rasister" även bland dina egna meningsfränder.
Om man ska vara korrekt så hörde jag uttrycket efter hockeymatchen i Helsingfors och refererade till det efter en fotbollsmatch mot Djurgården där dom gjorde ett självmål via en svart spelare.
Nämner det eftersom det tydligen är så viktig för dig vilken match och händelse jag refererade till...

"Skinnsoffa" kan väl vara fyndigt om man ser det strikt sakligt och beskrivande.
Sen är det väl självklart att man inte ska använda såna tillmälen om mottagaren uppfattar det som rasistiskt eller nedsättande i övrigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Timrå, UTEMATCHEN
Nu får det ta mig fan vara nog! Maken till förpestad jävla GB måste ju sakna motstycke. Då och då kan kortare inlägg om ishockey i allmänhet och Brynäs i synnerhet förgylla textraderna men alltsom oftast domineras innehållet av personliga vendettor, påhopp och ständiga försök att försöka bevisa den och dennes oduglighet genom att hänvisa till inlägg som författats för flera år sedan etc.

SKÄRP ER! Håll era diskussioner som på intet sätt rör det ämne som forumet syftar till, till bubbelfunktionen, något externt chatprogram eller ännu bättre...stäm träff på ett café!

Bespara mig skiten! Snälla!
Kommentera

Sv: Brynäs - Timrå, UTEMATCHEN
Huge: Så det är alltså OK bara för att sylf tyckte att det var fyndigt? SKREV han det i boken?
Kommentera