Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1541601

Sv: Brynäs - Timrå, UTEMATCHEN

bradberry: Håller med till 100%.

Nu tycker jag att det är dags för moderatorerna att sätta ner foten, och ändra reglerna. Detta forum är inte en plats som det ska ältas gammal skit, eller att man inte tycker om vissa personer!

Detta forum är till för att snacka om Brynäs!

Sen har jag bara en fråga till Er som sitter här inne och kastar skit på varandra?

Är det så vuxna människor beter sig? Uppför ni er på samma sätt på era jobb? Om ni nu inte är på samma sätt i eran vardag, så uppför Er på samma sätt här!

// Mikael Kavleskog

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Timrå, UTEMATCHEN

mk:Det är just bristen på moderatorer som är orsaken. Men du och Bradberry verkar ju vilja ha ordning här så jag föreslår att ni två anmäler er friviligt till moderationsposten.

"Är det så vuxna människor beter sig? Uppför ni er på samma sätt på era jobb? Om ni nu inte är på samma sätt i eran vardag, så uppför Er på samma sätt här!

// Mikael Kavleskog"

På mitt jobb är det ingen som kallar mig gamnacke eller andra saker. Av naturliga skäl för reaktionen skulle inte utebli.

Kommentera

Sv: Brynäs - Timrå, UTEMATCHEN

Antar att det har sagts redan, men fantastisk inramning igår. Proffsigt rakt igenom av Brynäs. Vem hade trott att man som brynäsare skulle få uppleva ett sånt här år för 5-6 år sen. Snacka om att återuppstå från dom halvdöda.

Och att vi faktiskt har presterat på nästan samma nivå som förra säsongen är otroligt med tanke på de spelare vi tappade. Skickligt av Sundlöv & co. Ändå har spelet haltat en hel del under säsongen. Kan man hoppas på en formtopp till slutspelet. Eller är det för mycket med tanke på fullträffen i senaste slutspelet?

Kommentera

Sv: Brynäs - Timrå, UTEMATCHEN
mk: håller med er. Det får fan vara nog nu. Ingen är intresserad av allt jävla ältande om vem som sagt vad och vem som har fel etcetera etcetera blahablaha...

Detta är väl ett Brynäsforum? Rätta mig om jag inte har fel...
Kommentera