Brynäs IF

712740 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1560130

Sv: SILLY SEASON 13/14
Huss: ja, men en till kanske inte skadar, en 2-meterskille behöver ju inte enbart vara muskler, kolla på Chara, han kan bidra också... Inte för att vi hittar en Chara, eller någon hockeyns Zlatan, tycker bara att om potentialen finns, och en spelare har de fysiska måtten och kan på direkten börja använda den delen av sitt spel, slå en bra förstapass och växa in i andra delar av spelet så köper jag gärna en storväxt back till för att undvika dagens situation i framtiden... Vill dock inte ha något rundningsmärke...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 13/14

Av de där fyra röstar jag på Fredrik Carlsson och Kilström faktiskt! En till "2-meterskille" skadar verkligen inte (Carlsson). Om sen Kilström spelar så väldigt tufft och samtidigt kan bidra med nån poäng så är ju inte det nån nackdel direkt. Tror inte Sundlöv får lös nån "klassback" typ Lee, Regehr, Tim Erixon utan vi får nog vänta oss nån sån här budgetvärvning även nästa år. OM inte Sundlöv får foten förstås, men det är väl högst osannolikt!!?

Pengar verkar ju inte/kan omöjligt saknas då Brynäs gått hur många miljoner plus som helst i två år nu och har ju inte direkt tokvärvat in dyra stjärnor! Får ju bara hoppas att Widde, Nordan och Lauritz inte sitter med 200k var /månaden... Då är dom bara att gratulera och Sundlöv än mer att ifrågasättas!

Kommentera