Brynäs IF

705140 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1560136

Sv: SILLY SEASON 13/14

Av de där fyra röstar jag på Fredrik Carlsson och Kilström faktiskt! En till "2-meterskille" skadar verkligen inte (Carlsson). Om sen Kilström spelar så väldigt tufft och samtidigt kan bidra med nån poäng så är ju inte det nån nackdel direkt. Tror inte Sundlöv får lös nån "klassback" typ Lee, Regehr, Tim Erixon utan vi får nog vänta oss nån sån här budgetvärvning även nästa år. OM inte Sundlöv får foten förstås, men det är väl högst osannolikt!!?

Pengar verkar ju inte/kan omöjligt saknas då Brynäs gått hur många miljoner plus som helst i två år nu och har ju inte direkt tokvärvat in dyra stjärnor! Får ju bara hoppas att Widde, Nordan och Lauritz inte sitter med 200k var /månaden... Då är dom bara att gratulera och Sundlöv än mer att ifrågasättas!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 13/14
Anders Blank: Jag tycker att det vore intressant om Sundlöv snappade upp någon AHL-kille, som han gjorde med Dixon för några år sedan. En ung transatlant som fortfarande är hungrig och vill utvecklas. Jag kollar dock extremt sällan på AHL och har därför inga konkreta förslag.

Redigerad kommentar

Kommentera