Brynäs IF

713365 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1560138

Sv: SILLY SEASON 13/14
Anders Blank: Jag tycker att det vore intressant om Sundlöv snappade upp någon AHL-kille, som han gjorde med Dixon för några år sedan. En ung transatlant som fortfarande är hungrig och vill utvecklas. Jag kollar dock extremt sällan på AHL och har därför inga konkreta förslag.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 13/14

Peja: marknaden ska vara global, och en AHL-kille har ju testat på lite... Persson är väl att betraktas som en AHL-kille, eller menar du renodlad transatlant från AHL?

Vad jag vill komma till är att tar vi Ekholm från Allsvenskan och Persson från AHL så visade Ekholm bra mycket mer värde för Brynäs, å andra sidan var han mindre skadad etc.

Tror också att det är lättare som transatlant att komma in i spelet på stor is som forward än som back, Gunderson tog ju vägen via Allsvenskan, tror säkert det tog ett tag för honom att få spelet på stor is att sitta... Tyckte också att Gundersons första tid i Brynäströjan inte var övertygande, kändes som en liten risk där bak tills han anpassade sig till ES-kostymen...

Men, håller med, vi ska inte fokusera enbart i Sverige, Allsvenskan eller Elitserien, hitta någon av det rätta virket oavsett vart vi hittar dessa... Är bara lite allergisk mot  övertron på transatlanter generellt ibland... Hoppas vi har bra och noggrann scouting... Är det Inge som scoutar i Nordamerika? ;)

Kommentera