Brynäs IF

714632 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1578822

Sv: A propósito de nada
Davey_22: "Har ni lust att framföra eran syn på saken så gör det mer utförligt."

www.youtube.com/watch?v=3cTugC0iv1A

Räcker det som svar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sheena Punkrocker: Skulle tro att Calle efter att ha fått klubban i ansiktet en gång helt enkelt instinktivt försökte att skydda sitt läckra leende när frölundaiten viftade med klubban på nytt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada

Sheena Punkrocker:

Jovisst, i slowmotion ser situationen suspekt ut, men kör den i normal hastighet och ta med hela sekvensen, alltså det du ser slutet av i början på detta klipp, där faktiskt Calle får klubban rätt upp i snoken. Att han reagerar på det sekunden senare vilket i slowmotion är så långt senare att det ser ut som filmning är snarare ett bevis på att det finns en Frölundait som är jävligt avundsjuk eftersom han tagit sig tiden att fixa till ett sådant klipp.

Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sheena Punkrocker: Det finns många spelare i elitserien som filmar, men media uppmärksammar inte det på samma sätt. I samma matchserie som Järnkrok fick den där klubban i ansiktet gjorde Fredrik Pettersson en monsterfilmning som ledde till Brynäsutvisning i en av hemmamatcherna, men varken Brynäs eller media valde att uppmärksamma det.

Men jag är ganska övertygad om att Frölundas "attack" på Järnkrok var en del av en desperat strategi i deras försök att vinna mot ett klart bättre lag. Frölunda försökte rikta fokus mot bagateller istället för vad som faktiskt hände på isen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada

Sheena Punkrocker: Där framgår den höga klubban i Calles ansikte tydligt precis i början av vinjetten, en två minutare, precis som det också blev.

Kommentera