Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1579949

Sv: SILLY SEASON 13/14
Enaranger: precis... Hoppas på två spetsvärvningar, oavsett hur de löser det hela....

Men med svängningarna i uttalandena utåt angående att det absolut ska vara två, och de ska vara transatlanter, gör mig konfunderad i trovärdigheten i de olika källorna/intervjuerna.

Jag tror inte MS andas stress och velighet nu, faktiskt, tror han jobbar på med sina mål med is i magen som han säger... Att enhetligt komma ut med likriktad information i olika informationskanaler verkar dock inte vara styrkan hos MS, eller så är dessa citat lösryckta ur sammanhanget...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 13/14
Edmonton äger rättigheterna till Omark en säsong till, men dom har så många unga talanger att dom troligtvis inte har plats för honom. Antagligen kommer dom försöka byta bort Omarks rättigheter mot ex. draftval så Edmonton kan drafta backar istället. Men vill ingen klubb i NHL byta till sig Omarks rättigheter kanske han kan tänka sig att spela i Sverige en säsong i väntan på att rättigheterna ska gå ut?

(Han har dock själv sagt att Europa lockar mer än svergie).
Men med de senaste nyheterna vet man aldrig ;)

Men misstänker starkt att aftonbladet misstolket det hela, Sundlöv var ju väldigt tydlig i intervjun i GD om att dom jobbade på att TVÅ TILL skulle komma. 
Kommentera