Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1583492

Sv: Försäsongsmatcher 2013
Nu vet jag inte hur hårt värvningsgruppen ligger i men Sundlöv kan inte ha sett så många matcher med Scott att han skulle ha koll på att han hade dolda offensiva egenskaper.
Med tanke på det Sundlöv sagt verkar han mest lite halvt streamat lite matcher i AHL-slutspelet. Och då kanske ändå inte fokuset har legat 100% på Scott utan han har antagligen spanat in andra spelare också. Sundlöv kan alltså på inget sätt ha någon egen riktigt uppfattning om att Scott skulle vara en riktig spetsspelare offensivt, vilket han värvades som.

De andra klubbar som också, ungefärligt, har semifinals-ambitioner (men även tex nykomlingen Örebro) som har värvat spets från AHL har ju istället tagit bland de mest offensivt skickliga spelarna i sina respektive AHL-lag, eller ja, till och med i hela AHL, spelare i poängliga-toppen. Medan även man också har sett värvningar med spelare som producerat bättre än offensivt i AHL än Scott för ett par år sedan, tex DiBennedeto i Örebro, Tambellini i Modo och såklart Rakshani i Växjö. Det mer vettiga man hade kunnat göra hade ju varit att satsa på en sådan som Scott, en man tror kan ha dolda egenskaper och som kan passa bra in i en offensiv roll, på stor rink, i SHL, för att sedan gå på ett mer säkert offensivt kort.

Nu har man värvat två spelare som, som offensiva spetsspelare, är riktiga chansningar och såklart kan det gå otroligt bra för båda men chansen är ju också större att det inte funkar alls och då får vi antagligen ett helvete till säsong. Och då har jag en känsla av att Tommy Jonsson är den första som får gå, men vad ska han egentligen göra, med det här spelarmaterialet, är ju frågan.

Det är bara att hoppas på att allt löser sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2013

Rodrigo: "Sundlöv kan alltså på inget sätt ha någon egen riktigt uppfattning om att Scott skulle vara en riktig spetsspelare offensivt, vilket han värvades som."

Kanske just därför man har en värvningsgrupp, som ska assistera sportchefen mha egna observationer och kontakter därborta?
En liten tanke bara...

Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2013

Rodrigo:

Har en känsla av att tanken faktiskt var att gå på ett mer säkert kort + Scott men att planen någonstans sprack och Sweatt togs in som en nödlösning.

Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2013
Rodrigo: vänta och se, allt handlar inte om stats.
Kommentera