Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1585798

Sv: Försäsongsmatcher 2013
Huge: han hade ju svårt att fånga pucken i plocken, trots att sånt sitter i ryggmärgen. Som att lära sig cykla eller hur var det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2013
Gurra88: Nä, det var inte alls så. Det är bara du som inte har förmågan att läsa innantill alt tolka det som skrivs korrekt. Eller så gör du dig bara till, får jag hoppas.
Jag sa att grunderna i målvaktsspelet är saker som sitter när man väl lärt sig det, ungefär som när man en gång lärt sig att cykla.
Har du som målvakt med lång erfarenhet av elitspel en gång lärt dig så glömmer du helt plötsligt inte bort hur man plockar en puck, åker skridskor, hantera stöten, gör en benparad osv, bara för att du haft ett uppehåll på 2 år från aktivt spel.
Det tar bara lite längre tid att öva upp dessa saker till rätt matchnivå sas.
Jag var lite för optimistisk och trodde att det skulle gå snabbare att hitta tillbaka till matchtempot och när han dessutom blev eller redan var småskadad så underlättade det knappast.
Att Rahm hade uppenbara problem med just plocken håller jag med om, kan ha berott på många saker. Inövandet av ett annorlunda agerande i kassen är ett av dom.
Skadan är en annan. Nervositet, överambition och anspänning, går att hitta många faktorer som samverkat.
Kommentera