Brynäs IF

714101 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1586314

Sv: Försäsongsmatcher 2013
Lindström: Hur vore det om du öppnade ögonen och tittade på hur spelet ser ut!! Om brynäs spelar ett sånt försvarsspel som dom hade igår när det var som värst så kvittar det vilken målvakt vi har! Hur fan kan du missa sånna solklara misstag. Men gör det lätt för dig tro gärna om Rahm försvinner så är det ett SM-Guld. Jag är mkt mer oroad över försvarspelet än Rahm tyvärr, det är så enkelt att sätta press på brynäs i egen zon. Hade det varit Saik i stället för Dif så hade det varit en katastrof. Men Dif kunde inte göra mkt mer skada än dom gjorde i går. Att Dif inte klarade av att få mer spel i våran Zon berodde på att deras egen oförmåga. Visst jag skulle hellre ha Svedberg.Markström eller nån annan topp målvakt än Rahm. Men jag är inte så korkad att jag tror att allt är Rahms fel!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2013
Roger Ramkvist:

Kassaskåpssäkert försvarsspel innebär ju inte per automatik att Rahm blir en tillräckligt bra målvakt. Fast det skulle förstås underlätta. Pekka Alcen måste se något i Speciellt i Robin. Jag ser ju honom sällan i träningsdituationer, utan nästan uteslutande när han står i en match. Det jag sett hittills i Brynäströjan imponerar inte. Vet inte om det är brist på självförtroende eller vad det är, men han ser ut att överarbeta det mesta och släpper otroligt mycket returer. Just att han släpper mycket returer gör ju att det sprider sig osäkerhet i försvarsspelet, det gör också att motståndare lättare kan sätt press på Brynäs.

Lägger man där till skadorna så undrar jag hur långt tålamod man kan ha med Robin? Det vill nog till att han börjar leverera på en hög nivå ganska snart. Han ska bedömas efter höga sportsliga grunder, Brynäs är en elitklubb och verkar ju om man får tro Granström ha högt ställda mål för säsongen.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2013
Roger Ramkvist: Problemet grundar sig i att spelare som Löf, Rahm, Nordan mf l inte plockas bort.

Löf är förjävla dålig detta har han visat i 3-4 år nu.
Varför finns han kvar i Bif?
Nordan spelar 5 matcher/året i klass med vad han har betalt för.
Varför finns han kvar i Bif?
Widing, Hutten sorgebarn som lökat av tiden och surat ner miljön runt sig.

Noll krav har ställts på sk stjärnor i Bif, följden av detta?
Jo skitresultat i kubik.

Våga städa ur truppen, tror ni Widing såsat runt på en grilla om te x Sundlöv sparkat av Nordan förra året?!

Det tragiska är att Bif har skeppat och behandlat måånga spelare med Bif hjärta som skit och gullat med andra som enbart vart där pga en idiothög lön och noll känsla för varken Laget eller Klubben.

Fråga runt lite hur trevlig Angell var te x.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2013
Roger Ramkvist: Vem/vilka har sagt att allt är Rahms fel? Sundlöv och Pecka har också varsitt finger med i spelet. Rahm skulle aldrig ha värvats överhuvudtaget.
Kommentera