Brynäs IF

714118 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1599641

Sv: Elias Lindholm - Egna tråden
Davey_22:Järnkrok är överskattad i min åsikt och har inte spelstilen för att spela i NHL. Allt han är bra på tas inte fram i deras liga, tekniken utnyttjas inte utan istället blir det "dump and chase" hockey. Sen undrar jag om han har det mentalt?hmm, blir nog brynäs nästa säsong tror jag. 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Elias Lindholm - Egna tråden
Linus Wickman: nja håller inte med dig ang dump and chase Titta på top 6 spelarna i 80% av lagen så är det teknik med fart som gäller. Däremot i AHL är det mest dump and chase, jag ser iallafall 4-10 matcher per vecka och kan lugnt säga att det är fan lika mkt dunp and chase i SHL som i NHL. Men visst används det men inte som det var för 4-5 årsen. Lag som SJ & Van andvänder sig av att trycka ner motståndarna i sin egen zon och få ett övertag med mkt spel i anfallszon. Man kan säga att 3 och 4 kedjorna kör mkt D/C medans 1 och 2 kejdorna kör Run and gun och possesion game beroende på vilka spelar typer dom har.
Kommentera

Sv: Elias Lindholm - Egna tråden

Linus Wickman: Jag säger inte att han kommer bli en NHL-spelare. Det är som du säger mycket möjligt att hans egenskaper inte kommer komma till sin rätta där borta. Kanske,kanske inte.

Men att han inte skulle köra minst en full säsong innan han kommer till Brynäs igen känns ju osannolikt.

Man har ju läst på vissa håll att "han borde komma hem nu "ungefär.

Kommentera

Sv: Elias Lindholm - Egna tråden
Linus Wickman: Håller med dig. Järnkrok har ingenting att hämta i Nordamerika, tyvärr. 
Kommentera