Brynäs IF

715847 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1626661

Sv: Försäsongsmatcher
Huss: TJ känns väldigt begränsad. Han verkade ha koll sin första säsong när han hade din generallösning. "In med Silfverberg". Efter det känns han långsam i sitt agerande och det han gör är mer av ett spel för galleriet än en genomtänkt plan B, utformad redan innan i lugn och ro. Han är säkert nöjd. Det är hans sätt att skjuta på problemet precis som han ofta gör när det gäller de snabba besluten under match. Han går lätt i "gott om tid" fällan. Samma fenomen man ofta läser här. "Det är ju bara försäsong" blir "det har ju bara gått 10 matcher" till "vi är ju bara framme vid jul uppehållet. Och så vidare...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher

EskilstunaLasse: Vi underpresterade av olika anledningar i slutspelet förra säsongen. Under säsongen härjade domedagsprofeterna okontrollerat i forumet. Det skulle minsann bli kvalserien, vänta och se...allt ar uselt, alla borde sparkas.

Vi slutade fyra i grundserien, är det så att du tycker det var ett uselt resultat? Du borde ju tycka att det är förbannat bra av ett lag att bli topp fyra i serien med en så begränsad coach.

Slutspelet gick åt helvete, men jag vågar påstå att det var också spelarna på isen som bidrog till fiaskot i kvarten, inte bara TJ.

Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher
EskilstunaLasse: Alltså Lasse du får ta och ge dig. TJ har ju visat på fenomenala resultat med de trupper han förfogat över, se bara förra säsongen som ett lysande exempel på detta. Förlorar gör alla lag ibland...
Kommentera