Brynäs IF

715445 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1647850

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 30/12-14
Huge:  Precis Huge, det var länge sedan man agerade som ett lag. När såg vi senast en spelare som tog i lite extra för att rädda en situation? Nu står man hela tiden och väntar den där ödesdigra halvsekunden på att någon annan ska agera. Tittar man på matcher från slutspelet 2012 ser man direkt skillnaden på inställning, hur man är villig att hela tiden göra det där lilla extra för att reda ut situationen eller skapa nya möjligheter. Det handlar inte enbart om skillnad i kompetens utan skillnad i vilja, arbetsinsats och inställning! Vem kan motivera laget Brynäs idag? Spelare, tränare eller? Det är nu vår nya sportchef måste kliva fram, det är faktiskt hans ansvar att se till och ge laget Brynäs förutsättningarna för att lyckas och kunna se var problemet ligger.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 30/12-14

KulaShaker: Ja, 2012 känns långt borta men det är bara drygt två år sen som ingen match kändes körd på förhand, ingen match förlorad trots underläge. I dag väntar man bara på den där obligatoriska dippen i varje match när laget ser ut som dom just börjat försäsongen.

Drygt 20 matcher kvar att hitta ett fungerande grundspel annars blir det till att börja scouta Asplöven m.fl.

Kommentera

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 30/12-14
KulaShaker: Bra inlägg. Håller med dig. Skillnaderna hur man spelade som ett LAG 2012 är slående. Med den inställningen skulle vi nå långt även om spelarmaterialet inte är lika bra.

Vad gjorde Tommy då som han inte gör nu?
Kommentera