Brynäs IF

715427 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1647861

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 30/12-14
Auchinleck: Skillnaden är minst lika mycket att motståndarna spelar mycket försiktigare på bortaplan vilket ger Brynäs mer tid i anfallszon hemma än borta. Brynäs trivs alltså bäst mot lag som inte går fram så mycket utan  spelar mer tillbakadraget och försiktigt. När Brynäs tillåts hålla i taktpinnen så växer även självförtroendet och det blir även mindre spel i försvarszon.
Men visst är det ett mentalt spel, som det är nu så har nog laget i stort sett gett upp innan nedsläpp i de svåraste bortamatcherna. Den mentala coachen skulle nog ha funnits med i bakrunden hela tiden likt Seger gjorde 2012.

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 30/12-14
Carl Lejonkräk:
Det gäller att kunna spela olika för vinna olika matcber. Antalet spelare med flexibel spelkompetens är lägre än tidigare framgångsrika år.
Tänker tillbaka på en spelare från förr som då var ett tydligt undantag: Soling. Han fick enligt ryktet order om att alltid åka ner i anfallskortsargen mot samma reklamskylt. Det är ett exempel på oflexibel spelkompetens.
I andra änden har vi spelare som Jan-E , Kyrö, Ove, Dacke, Bissett m fl.
Med såna spelare i laget går det att vinna både hemma och borta. Offensiv gameplan, defensiv gameplan, olika gameplan för olika femmor under samma match, olika gameplan under samma match för hela laget osv.

Dagens spelare är smala i sin hockeykompetens och har ett fokus på fart.Utan fart ingen aning...

Färg som torkar är sexigare än nutidens fruktsallad.

Publiken röstar med fötterna, så även i kväll...?
Kommentera