Brynäs IF

713507 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1654330

Sv: formsvackan
Jaha. Då var det klart med ny tränare.
Något var ju tvunget att hända även om jag inte trodde Dacke och Ove skulle få gå också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: formsvackan
mattiaskarlgren: Har utvecklat sig ungefär som jag trott: man valde helt rätt att inte lyssna på alla experter under svackan före jul och gav laget och tränarna en ärlig chans.
En chans man till stor del också tog, svackan lämnades och det såg Ok ut ett tag.
Men ett par förluster efter jul och en liten uppryckning med 3 vinster på fyra matcher innan förlusten mot SAIK, har uppenbarligen inte räckt för att man anser det vara värt att fortsätta med TJ och Dackell/Molin vid rodret.
Jag ser det tvärtom som naturligt att även asstränarna får gå, dom har nog varit väldigt tajta och förmodligen haft ungefär samma tankar och ideer om hur vi ska spela som TJ har haft. Våra yngre förmågor har väl mer eller mindre haft TJ som tränare sen pojklagsåldern typ, så dom får förhoppningsvis en kick framåt av det här, om inte annat. Nä, då är det bättre att göra rent hus, det viktiga är att spelarna får nya röster i båset då jag i stort inte tror att man kommer att ändra på vår spelide på nåt radikalare sätt.
Är dessutom ett naturligt och perfekt läge för att fasa in Bulan och Nilsson iom att TJ ändå inte hade fått förlängt.
Ska bli intressant att se hur det här funkar. Vi har ändå kickat 2 asstränare som spelat själva och nu tar vi in exakt samma konstellation som huvudtränare och biträdande.
Undrar dessutom varför Luleå mitt i säsongen släpper sina två assisterande tränare, utan nån för mig som läktarcoach iaf synbarlig anledning.
Kommentera

Sv: formsvackan
Trodde verkligen inte att Molin+Dackell skulle ryka också...Dom får andra uppdrag i föreningen
Kommentera