Brynäs IF

713719 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1655303

Sv: Ny tränare!

Peja: Finland, KHL eller AHL kanske? Ärligt talat Almtuna vad finns det för bra spelare kvar där? Timrå vad har dom som skulle ersätta Niinimäki för han var ju värvad som spets elle? 

Spelartyp får gärna vara en torped som har näsa för målet och vet vad backchecking är och nu kommer du fråga mig var vi ska hitta en sådan spelare? Inte i Timrå och Almtuna iaf? Vem i Timrå och Almtuna är det du villa ha då? Vore intressant att höra!

Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ny tränare!
Forsberg 1978: Jag gjorde en till synes realistisk bedömning baserad på vad Bengtzén säger. Han säger uttryckligen att han i första hand letar en forward, och poängterar att denne blir en breddspelare och ingen spetsspelare. Därefter tillägger Bengtzén att han tittar mest i närområdet, "där vet vi mer vad vi får i det här läget" men utesluter inte spelare som inte kommer från närområdet heller. 

Baserat på det verkar en hårt arbetande spelare från konkurrensmässiga klubbar i närområdet vara realistiska 'bets'. Martin Sandgren, som Bengtzén värvade till Karlskoga en gång i tiden, är en Kåberg-typ som jag tror skulle göra nytta i Brynäs. Jag har dock ingen koll på hans skadesituation. 

Jeremy Boyce såg intressant ut för några år sedan men verkar inte vara lika het nu.  
Låst ämne