Brynäs IF

713675 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1655314

Sv: Ny tränare!
Forsberg 1978: Jag gjorde en till synes realistisk bedömning baserad på vad Bengtzén säger. Han säger uttryckligen att han i första hand letar en forward, och poängterar att denne blir en breddspelare och ingen spetsspelare. Därefter tillägger Bengtzén att han tittar mest i närområdet, "där vet vi mer vad vi får i det här läget" men utesluter inte spelare som inte kommer från närområdet heller. 

Baserat på det verkar en hårt arbetande spelare från konkurrensmässiga klubbar i närområdet vara realistiska 'bets'. Martin Sandgren, som Bengtzén värvade till Karlskoga en gång i tiden, är en Kåberg-typ som jag tror skulle göra nytta i Brynäs. Jag har dock ingen koll på hans skadesituation. 

Jeremy Boyce såg intressant ut för några år sedan men verkar inte vara lika het nu.  
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ny tränare!
Peja: Men jag tycker inte det är realistiskt att ersätta Niinimäki / Enter med Jeremy Boyce eller Martin Sandgren, som Tony säger så var ju Niinimäki ersättare till Enter och då är inga av dina alternativ intressant! Jag gjorde inte mina bedömningar från vad BZ sa! Jag tycker att man ska sikta lite högre när man ska ersätta Niinimäki/ Enter än att värva från dom nedre regionerna från allsvenskan för möjligheten till en sjärnträff är inte stor tyvärr MEN jag kan naturligtvis ha fel?
Låst ämne

Sv: Ny tränare!
Peja: Vad gör Hagos?
Låst ämne