Brynäs IF

712729 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1655478

Sv: Ny tränare!
Huge: Jag håller faktiskt inte riktigt med där. Jag är faktiskt övertygad om att Bz värvade Ninimäki i hopp om att han skulle vara en Mårtensson.. En ren poängspelare.
Han hade säkert varit det i.. Allsvenskan.

Det syntes ganska tydligt från början att Ninimäki inte hade de kvalitéerna som krävs för att han ska vara en ledande poängspelare i SHL.

Dock ska sägas att jag personligen trodde på värvningen när den gjordes så jag klandrar inte Bz för den!
Det jag däremot älskar i det här läget är att vi har en sportchef som vågar! Plockar bort honom när han inte får vad han vill!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ny tränare!
mattiaskarlgren: Håller med, tror du missförstod mig. Det var mer en invändning mot Zzz:s antagande att BZ nog inte visste vad han värvade, även om Niinimäki måste ha varit lite av en chansning i ett akut läge på en begränsad marknad, en marknad som säkert har varit ännu mer begränsad pga vår ekonomi. Är väl heller inte osannolikt att BZ redan då varit beredd på att tvingas byta tränare och därför nappat på Niinimäki som jag inte tror varit speciellt dyr och därmed sparat pengar till en ev ny tränare.
Min poäng i övrigt var väl mer att BZ värvade en spelartyp som han trodde skulle passa in i vårt dåvarande spelsätt sas, dvs att han måste ha vetat vad han i stort sett skulle få för pengarna. Sen tror även jag att han hade räknat med mer av en poängsplare än playmaker, vilket visade sig bli tvärtom.
Hoppas nu på en rivig Granistyp, nåt vi saknar och som Bulans spelidé mer eller mindre kräver för att kunna praktiseras på isen.
Låst ämne