Brynäs IF

713911 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1674636

Sv: Brynäs J20
Nitram: Precis. Och då blir frågan: är huvuduppgiften för J20 att gå långt i sin egen serie varje år eller är det att få så många som möjligt att ta steget in i A-laget?
Märkligt påstående att Gällstedt skulle ha misslyckats, iaf om man ser det ur det senare alternativet, dvs hur många spelare han isf lyckats slussa vidare till A-laget.
Sen tillkommer en annan parameter: många spelare som haft Gällstedt kanske blommar ut först om ett eller ett par år, är det då den nye tränarens förtjänst eller Gällstedts?
Har ingen större koll på hans utbildningar, meriter eller hur han lyckats eller inte, säger bara att det är svårt att gradera hans insatser mht till ovanstående.
Att kategoriskt påstå att han efter 3 år som J20-tränare har varit ett stort misslyckande och där materialet samtidigt uppenbarligen varit väldigt skiftande , känns bara lite förhastat och onyanserat.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs J20

Huge:

Håller med, finns ingen anledning att ifrågasätta de sista tio årens junioververksamhet. Thelin har gjort ett jättejobb, för det är han som är arkitekten bakom det hela. Men det innebär ju inte att det också vore kul att gå långt

i JSM. Frågan spelarna? 90% av dem peakar ju sina karriärer i JSM.

Förresten, hur många som blommar ut senare är inte en parameter.

Kommentera