Brynäs IF

713749 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1688635

Sv: A propósito de nada
Jajjen: Du drar lite för stora växlar av detta tycker jag. GD granskar vad Brynäs har gjort av dessa 17 miljoner som kommunen har sponsrat skänkt. När Brynäs inte redovisar vad man gjort för pengarna, får man räkna med att media granskar detta. Det är trots allt en stor del av alla mediers uppgifter.

Att Gävle som stad ska behöva välja sport på grund av detta, vet jag inte var du har fått ifrån. Man har haft ett lag i respektive högsta liga för fotboll och hockey i över 10 år. Jag vet inte vad som hindrar Gävle från att fortsätta ha det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada

Skrubben: Nu är det ju inte bara dagens skörd i GD som jag drar växlarna på. Det är min bedömning av hur Brynäs hanterats generellt i Gävle de senaste 10-20 åren. Och jag gör en, rätt subjektiv givetvis, bedömning av hur konkurrenterna hanteras i resp. lokalblad. Bara utrymmet Brynäs får på sportsidorna är ett skämt.

Det som hindrar två framgångsrika lag i högsta serien i fotboll och ishockey i en småstad är sponsor- och publikunderlag.

Om 11 miljoner minus på två säsonger bara handlar om skador är allt lugnt. Handlar det om nåt annat är det här bara början.

Kommentera