Brynäs IF

713729 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1688701

Sv: A propósito de nada
Powerfade: fast ändå klagas det vilt här inne, och bland andra fans, att man vill ha mera intervjuer. Helst i videoform. Man vill ha mer information om laget. Brynäs ska ha tid att vara mer öppet mot fansen. Man ska ha ett snyggare intro och arrangemang. Man ska ha andra mervärden så som tävlingar och liknande i periodpauserna och man vill ha bättre öppettider i brynässhopen samt ha personlig kontakt när man ringer till kansliet. Helst av allt vill man ha en tidning som dimper ner i brevinkastet varje månad med välgjorda reportage och artiklar.
Man ska sänka priserna ännu mer, trots att man nästan är billigast i SHL.

Jag undrar bara vart gränsen går och om vi fans verkligen förstår att ingen rullar tummarna och spelar farmville på facebook uppe på åsen? Troligen inte och detta inlägg kommer att ignoreras i mängden utan någon som helst eftertanke för vi fans ska bara ha och ha och ha. Sen när vi sitter hemma med chipsskålen och tycker att laget presterar skit i november kanske vi inte tar en funderare på varför det inte finns några pengar till supermegadupervärvningen.

Det är väl lite det som skiljer organisationer som Brynäs jämfört med organisationer som Karlskrona. Det blir lite mer kvalitet och det blir mindre dagis men det kostar i form av kunnig personal.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
reven: visst finns det såna som bara vill ha mer ochbmer. Men är det verkligen dem vi diskuterar nu? Diskussionen gäller ju den ickejournalistik Gävletidnibgarna bedriver.
Hade murvlarna nån som helst yrkesstolthet så skulle de göra lite mer än att köra copy & paste från sånt de hittar på nätet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
reven: Helt rätt! Vad mer kan föreningen göra? Vinna SM-guld varje år? Gratis inträde? Förväntningarna på föreningen är orealistiska. Clarencelogiken tycks man få i sej med modersmjölken i Gävle. "Fråga inte vad du kan göra för föreningen, fråga vad föreningen kan göra för dig", liksom.
Kommentera