Brynäs IF

716571 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1703497

Sv: Brynäs IF - Frölunda HC 10/10-15
ellis: ja, Scott, Rödin och Johnson är inblandade i nästan alla mål de senaste matcherna. Det märks ganska tydligt en sån här match när Westerholmarna är relativt osynliga, då de blev ihopsatta med en iskall Lööke. Det skulle kännas skönt om 2:a femman kunde komma igång med produktionen, Johnson känns lite ensam där. Tyvärr har varken Brodecki, Lindblom eller Lööke tagit några ytterligare kliv till den här säsongen. När det gäller skador så känns det som om listan kommer fyllas på och bli längre och längre, Enter och Olden nämns ju knappt som en del av truppen längre så de har nog en bra bit kvar till spel. Hoppas vi klarar oss från skador på Rödin, Scott och Johnson, det skulle vara förödande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Frölunda HC 10/10-15
munkas: Att säga att ungdomarna inte tagit kliv till i år är nog lite för tidigt att säga än, de tar ju kliven medans de spelar och inte när de är ute och springer på sommaren. Silvferberg var ju inte så bra i inledningen av 11/12-säsongen men blev ju rätt ok ändå till slut 😉
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Frölunda HC 10/10-15
munkas: verkligen bra att stjärnspelarna levererar. Brynäs har kanske inte lika mång toppspelare som de andra topplagen. Det viktigaste är att det kollektiva försvarsspelet fungerar. Ödmjukheten i försvarsspelet är nyckeln för att Brynäs ska kunna ligga högt i tabellen, när man har färre stjärnspelare än andra lag.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Frölunda HC 10/10-15
munkas: Johnson skadar sig nog aldrig. Han är grym på att ducka tacklingar. :-)
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Frölunda HC 10/10-15
munkas: Ändå lite orättvist att kritisera Lööke för hans insats i just den här matchen, han spelade ju en hel J20-match i förmiddags. Men det märktes verkligen att Mannberg var borta.
Kommentera