Brynäs IF

713711 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1733176

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK 4/3-16
Rodrigo: Jag tror att Vrana skulle kunna göra ett väldigt bra jobb som tvåvägsspelande tredjecenter men Brynäs behöver inte den spelartypen. Brynäs behöver en center med offensiv spets. Det räcker inte att en (Scott) av fem centrar har offensiv spets. Westerholmarna snurrar mest i sarghörnen, Enterfeldt och Blomqvist gör det mesta rätt förutom att de inte producerar...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK 4/3-16
Peja: Du har ju själv tidigare sagt att vi behöver bättre offensiv spets i förstafemmorna och med en sån får vi automatiskt bättre spets längre ner i breddsegmentet, iom att de som då flyttas ner ändå håller relativt hög klass och på så sätt automatiskt förstärker bredden längre ner och laget i stort.
Då är det väl perfekt om vi kunde värva en riktig bra offensiv förstecenter och sen får Vrana kliva ner i hierarkin och förstärka bredden längre ner.
Att i det läget rata Vrana när vi redan har en kompetent center för ex en tredjefemma, en position där jag tror att inte många lag isf kan matcha en spelare i den klassen, vore ju som att kasta ut barnet med badvattnet.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK 4/3-16
Peja: Jag är med dig på detta, bättre att lägga Vranas lön på något annat.
Kommentera