Brynäs IF

713521 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1735979

Sv: Brynäs IF - Djurgårdens IF i åttondelsfinal.
Steenm: Men de flesta här verkar vara nöjda med en målvakt som är med för att se och lära. 84 i räddningsprocent. Jesus. Det är inte ens Sperrleklass. Bulan målade in sig i ett hörn med Starky, och av ngn anledning satsade han på Felix i merparten av sista typ 14 matcherna och då vann vi 2. Felix galna misstag mot Frölunda kostade oss åttondeplatsen och troligen en kvartsfinal. Grabben är inte redo än. Det såg de flesta av oss redan förra året. Kanske tekniskt men inte mentalt. Markan och Lindbäck var långt före i samma ålder. Men det är inte Felix som ska lastas, han gör så gott han kan. Det är Bulan som ska ställas till svars.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Djurgårdens IF i åttondelsfinal.
dacke72: Varken Starkbaum eller Felix har imponerat under säsongen. I slutändan kunde Bulan välja mellan en ung målvakt som kommer vara kvar eller en äldre målvakt som inte kommer bli kvar.

Och nej, Lindbäck var inte före Felix i samma ålder. Lindbäck hade inte ens A-lagsdebuterat i samma ålder. Han debuterade i SHL som förstaårssenior, som sistaårsjunior var han utlånad till Almtuna.
Kommentera