Brynäs IF

713508 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1735991

Sv: Brynäs IF - Djurgårdens IF i åttondelsfinal.
dacke72: Varken Starkbaum eller Felix har imponerat under säsongen. I slutändan kunde Bulan välja mellan en ung målvakt som kommer vara kvar eller en äldre målvakt som inte kommer bli kvar.

Och nej, Lindbäck var inte före Felix i samma ålder. Lindbäck hade inte ens A-lagsdebuterat i samma ålder. Han debuterade i SHL som förstaårssenior, som sistaårsjunior var han utlånad till Almtuna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Djurgårdens IF i åttondelsfinal.
Jag förstår er som anser att Felix är lovande och att det kanske var rätt att spela honom istället för Starkbaum. Men ni kan inte bortse från att han vid iallafall tre matcher av de fyra senaste släpper puckar han absolute inte ska göra. Som någon tidigare påpekade, matchen mot Frölunda. Två returer som inte ens våran målvakt i P13 för många år sedan hade släppt. Han kommer garanterat bli bra, inget snack. Men just nu så är han en förhållandevis stor anledning till fallet sista månaden.
För övrigt så verkar inte så många vara lack på Brodecki?
Han är totalt jävla hopplös. Gör sina gubbar och några till hela vägen fram till mål, men snubblar sedan på isen. Maken till sämre mål/poängsinne har jag fan i mig aldrig sett.
Kommentera