Brynäs IF

715466 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1736583

Sv: Silly Season 2016/2017
Länkar till ett bra och viktigt inlägg. Kanske dags att gävletidningarna göra en riktig intervju med Bengtzén. Med frågor om hur han ser Brynäs framtid och hur han ser på sitt ansvar att forma den. Juniornerna? Spelidé? Nyförvärv? Vart han vill att Brynäs ska vara om fem år? Det finns massor att prata om. Tyvärr är journalisterna på gävletidningarna inte tillräckligt kompetenta och pålästa för att ställa sådana frågor och ha ett resonemang. Det blir jävligt platta intervjuer. Dessutom lär det vara någon med pondus som ställer tuffa frågor till Bengtzén, annars höjer han rösten och mästrar.

Även klubbdirekören måste ut ur garderoben. Vad fan vill han?

Tänk om Brynäs kunde göra några entimmesprogram på hemsidan med olika gäster. Man tar in en rutinerad påläst journalist som håller i det. Ett riktigt fylligt program med bra frågor (och svar). Givna gäster är Bengtzen, Stark, Bulan kanske även J-E Silfverberg. Lite proffsigt, inget amatörprogram. Har man en tanke? I så fall behöver man ju inte vara rädd att kommunicera den.

Nivån på journalister som granskar hockeyn är så låg att det krävs så lite av föreningsledarna. Kolla på riksmedia, dom främsta journalisterna är Magnus Nyström, Tomas Ros, Mats Wennerholm samt några fler. Det finns några bättre men ni förstår min poäng. Wikegård är nog den enda som försöker hålla ett resonemang bortom tacklingar och slagskott. Fotbollen har Olof Lundh, Johan Orenius , Simon Bank, Erik Niva mfl.. Det är lite mer intellektuell status på fotbollen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2016/2017
Zzz: Hockey gör sig bäst på isen, journalister kan hålla sig om nyheter. Bank och Niva må vara duktiga skribenter men mycket grävande fotbollsjournalism är det inte.
Kommentera