Brynäs IF

713969 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1740074

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Jaken: hoppas du är ironisk!

Annars har jag en fråga:
Zanetti, Pudas och Alcén kom alla från allsvenskan. Du vet väl om att alla tre spelade en enormt stor roll i laget den här säsongen? Zanetti och Pudas var bland de bästa backarna i laget. Alcén gjorde enormt stpr nytta i det han gjorde.

Bengtzén kan allsvenskan riktigt bra. Är det något han bör avstå från att göra så är det att värva KHL-spelare som Vrana och Porseland. Sånna chansningar går sällan hem, det såg vi ju den här säsongen. Bättre att värva spelare på uppgång med en rejäl hunger att utvecklas. Titta bara på Zanetti och Pudas, vilken succé de blev!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Chris11: Håller med. Jag tycker att vi som fans borde jubla när vi värvar från Hockeyallsvenskan sett till vilken utdelningen vi fått därifrån. Om jag räknar rätt har vi från HA sedan 2010 tagit upp Mattias Ekholm, Ryan Gunderson, Jesper Ollas, Martin Johansson, Bröderna Westerholm plus Zanetti, Pudas och Alcén som kom nu senast. Jag tror det är alla (räknar inte med en sådan som Victor Rollin Karlsson som kom in sent och gjorde ett fåtal matcher). Hursomhelst är det ett sjukt bra facit och vida överlägset de värvningar vi gjort från exempelvis KHL eller SHL-konkurrenter. Det är inte som att en spelare inte kan bli "spets" bara för att den kommer från divisionen under.
Kommentera

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Bra spelare , men likt förbannat hamnade vi 10;a.
Bra alltså men det räcker inte. Uppenbarligen !
Kommentera