Brynäs IF

705112 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1740145

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Brynäslegenden: Der är väll inge konstigt alls att tränare och sportchefer går efter spelare som dom har en historik med. Om dom är tillräckligt bra. Det sker inom alla sporter.
Skulle du sitta nöjd om nu det värvades typ 3 föredetta Brynäs juniorer av dom du nämner och plockades upp 3 nuvarande juniorer?
Det skulle vara kul om det skulle bli ett slag kraftigt lag då. Men nej det blir det inte Med Wännström och co.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Wesley: Var i mitt inlägg uttrycker jag mig villig att värva hem de 3 och samtidigt ge 3 juniorer chansen?

I första hand vill jag ha ett så slagkraftigt lag som möjligt. Och i det laget hade jag gärna sett Jocke Rohdin och Ludde Rensfeldt istället för Thorell och Smootherman. Jag hade även gärna sett att man behöll Nörstebö och gav Lööke chansen istället för att värva mellanmjölk spelare som BZ o Bulan känner (läs: Mannberg t.ex. Brodecki hade en mellansäsong men de finns otroligt mycket ishockey i honom.

Mitt inlägg handlade även om långsiktig framgång som jag anser är väldigt mycket större att uppnå om man försöker bygga en stomme kring spelare från bygden spetsat med spetsspelare. Sen är de klart att alla kedjorna utan första inte behöver beså av Brynäsare i grunden men jag tycker man ska sträva åt att bygga ett lag med Brynäsanknytning vilket förutom de fördelarna jag redan nämnt även drar folk. Vem tror du en Gävlebo helst ser spela, Gävlesonen Jens Lööke eller Färjestad supportern tillika en av våra största rivaler Gustaf Thorell glida runt på isen i GA.
Kommentera