Brynäs IF

717195 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1752014

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Huge: Haha, fast han har aldrig skrivit att Zab är beviset för det. Det har du skrivit, om du kanske minns det? Ett tips kolla i din historik annars om minnet sviker.

När stod det klart att JE var FÖR dyr? Uppge gärna källa på det. Som många redan påpekat hade man föredragit mer pengar till JE och isf strukit Paille och tagit in någon annan billigare. Du inser att det är en möjlighet eller hur?

Nu har ju målvakten en väldigt speciell roll i laget och i just fallet med målvakt så är den individuella skickligheten väldigt viktig för laget. I ett hockeylag är det den position det är absolut störst skillnad att ha en toppspelare jämfört med en medelmåtta. Det tror jag alla som kan lite om hockey håller med om.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Ove Myling: Källan på att JE var för dyr är Jan Erik Silfverberg enligt någon härinne. Har nog inte sett uppgiften någon annanstans så hur trovärdig den är får var och en bedöma.

Vi ska nog räkna med att JE är betydligt dyrare än Rautio, men om han var FÖR dyr vet i alla fall inte jag något om. Han kanske valde Växjö för de bjöd mer än vad Brynäs kunde erbjuda?
Kommentera

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Ove Myling: Nu ska du väl inte vara alldeles säker på att vi har två medelmåttor i laget när serien startar?
Kommentera