Brynäs IF

713931 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1758861

Sv: Träningsmatcher 2016
Positivt överraskad över Paille. Jäklar vad bra han är. Hans kedja med Granis och Johnson är ju genialisk. Funkar superbra ihop!

Det känns helt fantastiskt att ha Granis i våra färger igen! Satan vad han kommer att betyda mycket för detta lag. Älskar att se hans tjuvnyp och småsmällar lite här och där :)

Förstakedjan har lite att jobba på. Clark börjar bli bättre och bättre så där ska vi inte vara oroliga. Zaborsky och Pathrik får inte riktigt fart på grejerna. Men man ska inte glömma att detta var Z's första match och att det är en månad kvar till seriepremiär. Då har de med stor sannolikhet spelat ihop sig och det känns som att de kommer att leka hockey.

Verkligen ÄLSKAR att se Bertilsson. Hoppas att han får vara hel, hans tuffhet är så otroligt viktig när det hettar till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Träningsmatcher 2016
Chris11:

Host host! Jag är inte ett dugg överraskad över Paille. Jag sa ju att han var tillräckligt bra för SHL när vi hade värvar honom och många sågade honom innan han hade landat i Sverige. :-) Nu är det bara försäsong. Men han verkar bara bli bättre och bättre.
Kommentera