Brynäs IF

715477 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1769269

Sv: Brynäs IF–Rögle BK [2016–10–18]
Powerfade: Jag försöker inte ge svar på några idrottspsykologiska frågor. Siffror är bara en objektiv bedömning av spelet, därför är det intressant att Brynäs hade 70% i corsi, det förtydligar Brynäs dominans i matchen. Ibland visar inte heller antalet mål allt.

Man kan hitta på massa psykologiska saker kring detta med, men Malmö kommer att börja tappa, det började redan igår. Skulle man inte veta att räddningsprocent och skottprocent är fluktuerande hade man försökt sia om att det har något med deras psyke att göra. När det inte alls är sant.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF–Rögle BK [2016–10–18]
Rodrigo: "Man kan hitta på massa psykologiska saker kring detta med, men Malmö kommer att börja tappa, det började redan igår. Skulle man inte veta att räddningsprocent och skottprocent är fluktuerande hade man försökt sia om att det har något med deras psyke att göra. När det inte alls är sant."

Nej givetvis är det inte alls sant. Men väl en bidragande orsak. Samtidigt får man räkna in så många andra bidragande orsaker. Scouting av spelsystem, skador, formkurvor osv osv.

På kul (om du har tid och lust). Du kan väl tippa utgången av nästa omgång med hjälp av corsi.

SAIK-Örebro
Rögle-Luleå
Frölunda-Leksand
Karlskrona-Brynäs
Djurgården-Linköping
Växjö-Färjestad

En på pappret förhållandevis ganska enkel omgång ;-)
Kommentera