Brynäs IF

715113 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1771681

Sv: Brynäs - Hv71
Läktarexperten: Tror det blir en hel del sålda på plats imorgon i och med Wille.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Hv71
Tjena gänget!

Hoppas många ansluter imorgon för att hedra Wille, för egen del satte en ryggoperation stopp. Förjävligt.

Enormt lycka efter matchen igår, underbart! Alla gör ett gediget arbete och nu har väl Rautio löst vårat "målvaktsproblem" och tar spaden!

Såg att många var besvikna och frustrerade efter KHK och MIF (så även jag) men det är bara att inse att dom är bra båda två. Den som svider mest är MIF då vi fuskar i defensiven.

Tror det blir en grymt rolig säsong. Det enda som skrämmer att vi har svårt att föra mot "sämre" lag. Capitano sa även något snart efter torsken mot MIF, vi är inget fancy-team som spelar snyggt och släpper på defensiven, vi har tagit våra treor genom hårt arbete och gediget jobb över hela banan. Vi måste spela likadant på hemmaplan som på bortaplan.

Vila i frid, Wille. Vi tänker på dig!
Kommentera

Sv: Brynäs - Hv71
HV är ett av de lag som överraskat positivt åtminstone på mig den här hösten. Trodde inte alls att det var nåt toppskiktslag före serien, som i och för sig inte kommit så långt än men ändå så pass att de i alla fall ser ut att vara "givna" för topp-7/8. Så det blir tuffa dubbelmöten, men hoppas åtminstone på tre poäng och gärna nån till.
Kommentera

Sv: Brynäs - Hv71
bifhjärta: Som inkazar skrev så var det drygt 4000 sålda imorse. Jag antar att källan är GD:s brynäsblogg, för det var där jag såg det.

Med all rimlighet borde det bli mellan 5000 och 6000 imorgon alltså. Vi får hoppas att försäljningen trappas upp än mer idag. Det brukar bli så när Brynäs vann senaste matchen.
Kommentera