715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1772950

Sv: Brynäs - Hv71
Huge: Tycker vi klarat oss fint också. Vi är fysiskt starka. Vältränade. Genomtränade från försäsongen. Det var väl bara munkas som inte insåg det utan föreslog hård försäsongsträning när serien startat.

Idag gör vi kanske en bättre match än i torsdags. Jag hatar att skylla på slumpen, men idag tycker jag att vi hade otur faktiskt. När vi gjorde 2-2 hade vi verkligen momentumet i matchen. Tyvärr var vi lite slarviga vilket resulterade i 3-2. 4-2-målet känns också riktigt bittert med tanke på att både domaren och Zanetti gjorde bort sig.

I tredje gör vi ändå ett väldigt bra försök att komma ikapp. Vi sköljde över HV fullständigt första 6-7 minuterna, men tyvärr kom ingen utdelning. Vi ska också komma ihåg att HV kanske är seriens starkaste hemmalag, så vi gav dom verkligen en match idag.

Väldigt viktigt att Gunde fick sätta sitt första höstlöv för säsongen också! Nu blir det skönt med en liten paus, och sen hoppas jag grabbarna kommer ut jävligt taggade till matchen mot Leksand.