Brynäs IF

715132 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1772982

Sv: Brynäs - Hv71
Carlo:
Det här är vad jag hoppas på efter uppehållet.

Rautio (Sandström)

Gunderson - Bertilsson
Fälth - Carlsson
Pudas - Kilström
Zanetti

Johnson - Blomqvist- Paille
PoW - PaW - Zaborsky
Clark - Jensen - Lindblom
Mannberg - Granström - Enterfeldt

PP 1:
Gunderson
PoW/Jacke
Lindblom
PaW
Johnson

Fälth
Clark
Zaborsky
Jensen
Paille

Spelarbetyg hittills av säsongen 1- 6:
Rautio - 3a, Blandat och gett men överlag klart godkänt. Ligger på gränsen till en 4a.
Sandström - 2a, Varit alldeles vilsen i vissa matcher och ser fladdrig och obekväm ut.

Gunderson - 4a, Varit andra bästa back i defensiven efter Berra. Med mer flyt så hade han gjort fler mål än ett. Och då fått en 5a i betyg.
Bertilsson - 5a, Tokgiven 5a! Varit helt magisk som bara Berra kan vara. Håller mina tummar så hårt för att han ska få vara hel resten av säsongen!

Pudas - 3a, skulle haft en 2a tycker jag. Men är man så pass poängstark så förtjänar Pudding en 3a. Men han har klara brister i spelet som har lyst igenom rätt ofta. Dock väldigt spelskicklig!
Kilström - 2a, Snudd på 1a på Kilas som inte alls kommit till sin rätt ännu. Spelar ofta svårt och är ingen bra passningsspelare. Förväntar mig redan nu att Kilas gör sin sista säsong för oss.. men jag hoppas såklart att han hittar fjolårs formen. Då är han en klippa i defensiven.

Zanetti - 2a, Har inte alls varit sig lik från det fina spel Marc visade upp ifjol. Dock minns jag att han till en början förra säsongen inte var speciellt framträdande. Men att han kom igång mer o mer! Får hoppas på samma scenario i år. För där har vi ett sparkapital.
Carlsson - 3a, Varit riktigt bra på slutet och spelat väldigt bra i bägge zonerna. Dock tror jag att han lidit lite av dom skador han ådrog sej dels o början av försäsongen och i matchen mot Örebro, där han vred knät. Men jag tror att det finns så mycket mer i Lucas!

Sundqvist - 2a, Inte varit så lyckosam. Kändes mer trubbig än vanligt. Men är såklart viktig i defensiven när han är på topp. Dock känns det på något sätt som om Sunkans bäst före datum passerat. Enormt trist om han tvingas lägga av.
Ersson - 2a, har knappt spelat. Men har väl ändå varit helt OK när han fått spela. 1 assist och rätt resolut backspel. Dock får jag lite David Westlund vibbar av Ersson.

Paille - 6a, Ligger man den yttersta toppen av SHLs poängliga och dessutom har haft epiteten flopp varning på sej så ska man fan ha en 6a. Dan har varit genomgående fantastisk bra! Blandar slit och hårt jobb med supersnabb skridskoåkning samt fin och avig teknik. BZ hade fingertoppskänsla!
Granström - 2a, Varit inne på för tok mycket baklänges mål för att få en 3a. Har dessutom dragit på sej rätt många onödiga 2or.. kan betydligt mer och bättre. Kanske tar ett tag att aklamatisera sej efter sin tid i Luleå.
Johnson - 3a, Började segt, såg vilsen och seg ut till en början. Men efter sitt första mål mot sin gamla klubb Växjö så har han verkligen spottat upp sig. Dock tycker jag Nick borde lossa sitt fina handledsskott mera!

Zaborsky - 3a, Ligger nästan på en 2a. Dock tycker jag det finns något skönt med Zabb. Jag gillar verkligen det jag sett dom senaste matcherna. Han kommer garanterat smälla in fler kassar. Och han kommer bara bli bättre!
PaW - 4a, Började även han lite halv segt. Men sen han sattes ihop med Ponta igen så har han verkligen fått ut sitt max igen! Vilken speed han har på långa sträckor och hans magiska pass är en fröjd för en hockeyälskare.
PoW - 4a, Började säsongen magiskt med massa mål. Har mattats av en del på slutet. Dock tror jag att smällarna han åkt på dom senaste matcherna kan ha tagit rätt hårt på Ponta. Men oavsett vad, så är Ponta snabbare och betydligt starkare i år. Kommer bli en väldigt nyttig spelare för oss ju längre säsongen lider. Var så säker!

Clark - 5a, Hade lika gärna kunnat gjort 10 mål hittills. Har ett enormt fint driv i åkningen, bra och snabbt skott. En artist som bara kommer bli bättre!
Jensen - 5a, Nära en 6a faktiskt. Jag var en av få som verkligen trodde på JJ. Då jag inte bara stirrade mig blind till hans olyckliga fjolår. Jag har fått se exakt det jag visste att BZ värvade honom för. Enormt mjuk och spelskicklig tvåvägs center. Får han bara till tekningarna bättre så är han en topp center i hela SHL.
Lindblom - 6a, Att Oskar skulle ta 1 eller 2 kliv uppåt från fjolåret visste jag. Men att han skulle dominera så som han gjort hittills är fan magi för mina hockeyögon. Det enormt vassa och starka närkampsspel, framför allt vid sargen är världsklass!! VM nästa? Och NHL definitivt!

Alcén - 3a, Varit godkänd. Är nyttig i laget en duktig forcheckare. Som även klarar av att slita på i BP. Grym rollspelare!
Blomqvist - 3a, Snuddar på en 4a. Men han har för lite speltid för att komma till sin rätt tycker jag. Jacke är ju i grund och botten en offensiv målskytt. Tycker han förtjänat en PP plats. Skulle knappast göra bort sej.
Enterfeldt - 3a, Jag kanske har helt fel. Men jag tycker Sebbe är given bland dom 12 när han är hel och kry. Han står för något vi saknat dom matcher han inte är med. Rakt spel på mål, tacklingar, smart spel över hela isen. Som dessutom är duktig på att göra sina medspelare bättre. Nyttig när han är hel.
Manneberg - 3a, En frisk Mannberg är en väldig tillgång för Brynäs. Inte minst med sitt slit, sin intensiva skridskoåkning och sitt BP spel. Där han är enormt duktig.
Thorell - 1a, Varit den som genomgående varit sämst. Har väl inga större förväntningar på Gurra. Men att han var så stel och trubbig förstod jag inte. Har dessutom gjort en del avgörande indianare. Ser obekväm ut.. lite porse vibbar.
Ölund och Boqvist, för lite speltid.

Trevlig helg och lov fram till nästa match! Nu tar vi en skål!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Hv71
Pettisbif: skulle också tycka att det vore intressant att byta mellan Granis och Blomqvist. Även prova ett byte mella Mannberg och Zaborsky. Då Mannbergs speed passar med twinsen.
Kommentera

Sv: Brynäs - Hv71
Pettisbif: skål! Men håller inte med om sunken (som varit min favorit hack-kyckling många säsonger nu) han hade startat den hör säsongen bättre än vanligt innan skadan. Visst, mkt sarg ut, men de är hans spel det är därför han är med.

Sen tycker jag ändå inte granis varit så jävla dålig. Han är felplacerad i kedjehirearkin. Men ändå gjort 7p. Han är en av seriens bästa yrkade och lirar ganska oömt när det behövs, men han gör ändå ganska grova missar. Fortsätter senare när jag har tiden.
Kommentera