Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1772999

Sv: Brynäs - Hv71
Forsberg 1978: Exakt! Jag undrar också hur Rönnberg hånar Ericsson? Vad är det som är så hånfullt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Hv71
Vibbi: Löjligt av Bert. Det Roger menar är ju att han tyckte för Frölundas del att det var väldigt hjälpsamt att Jimmie helt oprovocerat och idiotiskt tar ett matchstraff och dvs en femma. Måste nog vara årets mest korkade utvisning hittills.
Tycker inte att Roger hånar Jimmie, men Bert känner väl att han måste på något sätt slå ifrån sig och tror säkert att han i detta läget ställer sig bakom grabbarna. Men istället blir det bara fel.
Roger leker med Bert här! :)

Tråkig förlust idag i en match vi trots allt kunnat vinna med lite tur.
Det som jag har svårt för är att Hv innan deras 1-0 mål snurrar ganska friskt i vår försvarszon. Känns inte som att vi riktigt hänger med. Vi får inte tag på dom.
Samtidigt gör Hv det riktigt bra.
Rautio i mål gör en bra match och har i mina ögon ingen chans på något av målen. Enda kritiska jag kan hitta är att jag tycker han har en lite, lite dum position på deras 3-2 mål då jag tycker han står lite för mycket åt vänster så deras back kan dra den i bortre krysset. Men i övrigt gör han en bra match. Han släpper väl mycket returer men dessa städar utespelarna undan.
Sen tycker jag det syns ganska tydligt på W-bröderna att Zab var borta idag. De fick inte alls samma tryck framåt.
Kul för Gunde att spräcka målnollan!
Lindblom är som många säger en gigant på isen. Får mycket goda och fina vibbar av honom. Bara hoppas han fortsätter utvecklas i den takt han gör.
Sen är jag dock frågande till att många av er vill byta Granis mot Blomman. Jag köper att ni vill byta, men är Blomqvist verkligen en "förstecenter"? För mig skulle det fungera med Blomqvist i en förstakedja, men då måste han lira på kanten.
Kommentera