Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1781460

Sv: Brynäs vs Saik 1/12 2016
Tycker på det hela taget vi gör en godkänd/bra insats igår. Började matchen oerhört bra med stenhård forechecking och stark skridskoåkning, Saik hade problem att hänga med. Men inte ens jag trodde vi skulle orka hålla det tempot i 60 min och Saik tuggade sig mycket riktigt in i matchen.

Slumpmål avgör.

Förstakedjan verkar vara på väg upp ur diket igen, både Paille och Johnson gör sina bästa matcher i november och Blomman gör alltid en bra jobb och han har nog bidragit till att lyfta kedjan.

Andrakedjan blandar och ger, stundtals är tvillingarna briljanta men dom kan också slarva en del i passningsspelet och bränner lite för många lägen. Alcén gör inte alls bort sig utan tvärtom har han lyft sitt spel och tvillingarna är ändå mest intresserade av att passa varandra så Alcén ser till att bana väg för detta.

Tredjekedjans spel vilar just nu tungt på Lindbloms axlar. Clark känns lite tunn i närkampsspelet men är en sniper vilket han visade igår. Jensen är kanske den i Brynäs som har det tyngst just nu, känns kantig och klumpig och får inte ut något konstruktivt spel för tillfället.

Fjärdekedjan är inte bra någonstans. Thorell och Mannberg har inte många rätt och Öhlund är ung och behöver en stabilare omgivning att luta sig emot. Har det tufft i alla delar av banan och där har Bulan lite att fundera på.

Backspelet hyfsat överlag, Bertilsson och Gunde i en klass för sig som väntat.
Pudas och Zanetti har det betydligt tuffare iår så för deras del är smekmånaden över och vi får se vart deras utvecklingskurvor pekar framöver.
Resten av backarna godkända.

Målvakterna godkända efter en darrig start på säsongen. Rautio stabil och Sandström på gång hoppas jag, han bör få chansen i nästa match.
Kommentera