Brynäs IF

716756 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1786765

Sv: Rögle BK - Brynäs IF 2016-12-28
bifhjärta: Clark skulle inte ha en suck i NHL... Så tvivlar på det. Hans spelstil passar bara på europeisk rink.

Rätt intressant med honom ändå. Jag hade förväntat mig att han skulle vara en större kreatör. Kunna skapa målchanser på egen hand genom sin snabbhet och teknik. Göra sin gubbe. Men har inte sett någonting av det, han åker och väntar på sina lägen och vill bli serverad. När han väl får en målchans så är han dock klinisk och därför kan vi inte vara annat än nöjda. Men hade velat att han bidrog mer i spelet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK - Brynäs IF 2016-12-28
honken21: Rätt intressant med honom ändå. Jag hade förväntat mig att han skulle vara en större kreatör. Kunna skapa målchanser på egen hand genom sin snabbhet och teknik. Göra sin gubbe. Men har inte sett någonting av det, han åker och väntar på sina lägen och vill bli serverad. När han väl får en målchans så är han dock klinisk och därför kan vi inte vara annat än nöjda. Men hade velat att han bidrog mer i spelet.

Hoppsan! Då har du tyvärr missat mycket. Han har gjort sin/sina gubbar flera gånger. Skapar ibland fina lägen åt dom andra när han med sin snabba åkning på liten yta håller i pucken några extra sekunder. Och spelet i den kedjan går lite ut på att Clark ska komma lite släpande in slottet eller smygandes vid sidan av motståndarmålet för att på det sättet komma i bra skottläge. Han ska inte hålla i pucken så mycket i uppspelsfasen.
Det han lider av är hans minimala storlek och lite mindre styrka. När han åker ser man att han inte riktigt vill speeda på för mycket, Han vill ha en mer stabil balance istället om skottläge dyker upp eller om han blir tacklad.
Kommentera