Brynäs IF

714407 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1788278

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK 2017-01-05
Skrubben: "För övrigt vet jag inte om jag ska skratta eller gråta när jag läser kommentarer på twitter och facebook som tycker att vi gjorde en dålig match idag. Enligt mig har dessa personer inte en jävla aning om vilken sport dom kollar på."

Kunde inte sagt det bättre själv.
Det man fascineras mest av är väl det ologiska i det hela: ju mer engagerade och intresserade vissa verkar vara, desto sämre står det till med både kunskaper och analysförmåga.
Jag menar, det logiska vore ju istället att ju mer man intresserar sig för nåt, desto mer kunskaper samlar man på sig.
Märkligt fenomen.... :-)
Angående matchen så känns det som att ineffektiviten till största del berodde på mentala saker. Spelarna kände att man var helt överlägsna igår och gjorde lite som man ville. Resultatet blir då oftast att man inte är lika helskärpt i avsluten och agerandet överlag, med klen effektivitet som resultat.
Härligt att se JJ i aktion, finns mao ingen anledning till oro ifall Felix av nån anledning försvinner nästa säsong. Känns faktiskt som en förbättring av målvaktssidan om det skulle ske.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK 2017-01-05
Huge: I ena andetaget berättar du om vår överlägsenhet och i nästa drar du enorma slutsatser om JJ? Tycker du att JJ testades speciellt mycket igår? Vi får se om han får förtroendet imorgon. Då, lär det bli ett test värt namnet. JJ gjorde det bra igår, men mot ett mer än lovligt blekt FBK.
Kinnvall fortsätter att imponera. I mina ögon kan man lika gärna plocka över honom till A-laget permanent redan nu.
Kommentera