Brynäs IF

714407 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1788456

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK 2017-01-05
Powerfade: Min åsikt om JJ var självfallet en allmän bedömning om honom som målvaktstyp utifrån insatserna i AS och hur jag generellt ser på honom och hans möjligheter att ex ersätta Sandström om det nu blir aktuellt att denne försvinner nästa säsong.
Om du på allvar tror att jag bedömer honom enbart utifrån en enstaka match mot FBK och inget annat så vore det väl ungefär lika oseriöst som när du själv verkar ha bedömt Kinnvall enbart utifrån HANS insats mot FBK och inget annat. Vilket jag iofs inte tror att du heller har gjort, om du är seriös.
Har som sagt alltid gillat storväxta målvakter som uppträder med små medel och täcker mkt nät. Hans insats mot FBK tillsammans med det lilla jag sett av honom i Almtuna förstärker bara min bild av honom som målvakt i allmänhet.
Sen håller jag inte riktigt med om att han inte blev speciellt testad mot FBK. Det värsta för en målvakt är väl tvärtom att stå sysslolös långa stunder för att sen tvingas agera när motståndaren kommer i frekventa/sporadiska anfall. FBK hade faktiskt en hel del giftiga och jobbiga motattacker som mkt väl kunnat resultera.
Mao: baserat på ovanstående så är jag tämligen säker på att JJ fullt ut kommer att ersätta ex Sandström om denne försvinner och att det heller inte är osannolikt att bytet t.o.m innebär en uppgradering av målvaktsdelen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK 2017-01-05
Huge: Hur mycket har du sett JJ i Almtuna?
Kommentera