Brynäs IF

714193 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1788765

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 7/1 -17
Bratwursten : JJ är redan redo, kolla magisterns inlägg tidigare idag, det skulle tom vara bättre än om Felix stannar. Så det så!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 7/1 -17
Lunkan: "JJ är redan redo, kolla magisterns inlägg tidigare idag, det skulle tom vara bättre än om Felix stannar. Så det så!"

Kanske lite otydligt formulerat men med lite läsförståelse och fantasi borde du ha fattat vad jag menar. Så här skrev jag:

"Mao: baserat på ovanstående så är jag tämligen säker på att JJ fullt ut kommer att ersätta ex Sandström om denne försvinner och att det heller inte är osannolikt att bytet t.o.m innebär en uppgradering av målvaktsdelen."

Eftersom Sandström knappast lär förvinna den här säsongen så menade jag självfallet att JJ har stora möjligheter att fullt ut ersätta Felix om denne nu försvinner ex till NHL nästa säsong. Och att bytet t.o.m kan bli en förbättring av målvaktssidan om JJ får förtroendet.
Gårdagens enstaka insats med ett par tveksamma ingripanden ändrar heller inte min ståndpunkt i det fallet.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 7/1 -17
Lunkan: Jo, möjligt (att JJ är redo) men som det ser ut kommer Sandström och Rautio vara våra målvakter resten av denna säsong. Sandström har gjort ett riktigt bra JVM och Rautio har sett bra ut de senaste. Jag tror de flesta kan vara eniga om att målvaktssituationen har gått från ett frågetecken till att börja närma sig ett utropstecken. Dock blir Slutspelet den stora prövningen. Sandström spelade riktigt bra under press nu under JVM så det känns i alla fall skönt.
Kommentera