Brynäs IF

714193 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1788908

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 7/1 -17
Lunkan: Haha, ja där ser man hur mkt koll jag hade där. Hade för mig att det var tvärtom. Det komiska är att jag först tänkte kolla upp hur det verkligen låg till, då jag var lite osäker, men var tämligen säker på min sak. Då kan vi alltså bortse från teorin om att Felix skulle ha fått ett tidsmässigt försprång i utvecklingen, gentemot JJ.
I övrigt vore det intressant att få höra din egen uppfattning om JJ, då du verkar ha sett honom betydligt mer än vad jag har gjort.
Är han ett hopplöst fall, under utveckling med god prognos eller vadå?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 7/1 -17
Huge: Alltid svårt att veta hur bra spelare från Allsvenskan/juniorlag kan bli i SHL....grymt svårt och har men dessutom knappt sett spelaren spela så är det ännu svårare att sia om potentialen..
Spontant känns JJ som en potentiell andremålis på SHL nivå men jag gissar mest. Felix är en supertalang och han kan nog bli en toppmålis i ligan.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 7/1 -17
Huge: Jag kan tyvärr inte skryta med att ha sett honom speciellt mycket och även om jag gjort det är jag rädd för att jag inte är rätt person att bedöma honom på ett djupare plan. Som jag förstår det har han gjort det bra i Almtuna hur långt det räcker i SHL har jag inte en aning om. Sjukt svårt att spekulera i hur bra han kan bli.
Kommentera